Reactie plaatsen

Reacties

Juella Plet
een jaar geleden

Ik heb samen met mijn zoontje een acces bar behandeling gehad en we voelden ons op ons gemak, fijne sfeer en we gingen volledig ontspannen naar huis na de behandeling. Ik raad het iedereen aan!

Sara
2 jaar geleden

Aantal sessies gehad bij Janneke om burnout gerelateerde klachten te behandelen. Voelde me veilig en begrepen bij haar en de ademsessies hebben me veel ontspanning en inzichten geboden. Aanrader.

Henk Drost
2 jaar geleden

Eerste ademsessie gehad deze week en ben mij krachtiger gaan voelen sindsdien.
Dit is echt een aanrader.

Richard
2 jaar geleden

Bij Janneke Meesen meerdere sessies voor adem en Access Bars gehad. Heeft mij sterk geholpen om meer ruimte en helderheid te ervaren. Van harte aanbevolen.

Elly
2 jaar geleden

Janneke neemt echt de tijd voor je en zorgt dat je je op je gemak voelt, luistert zonder oordelen en helpt je met nieuwe inzichten. Waar ik me normaal niet goed kan overgeven, lukt dat bij de ademsessie wel!

Anna
3 jaar geleden

Hee Janneke,
Dank je wel voor je fijne sessie. Tijdens je behandeling voelde ik dat alles in mijn lichaam begon te stromen, ik voelde me volkomen ontspannen mede door je rustige stem, de rustige omgeving en je empathie. Bijna viel ik in slaap en ik vond het jammer toen de sessie voorbij was. Zeker voor herhaling vatbaar.
Liefs,
Anna

Maria
3 jaar geleden

Dankzij Janneke nemen mijn klachten betreffende een burn-out af. Janneke is empathisch, neemt de tijd voor je en zij luistert echt naar je. De sessies zijn intensief maar vooral liefdevol. Dankzij Janneke voel ik mij prettiger in mijn vel.

Sandii
3 jaar geleden

De eerste keer viel ik bijna in slaap, terwijl ik totaal niet kan mediteren. Het is echt heerlijk!
Ik had last bekkenklachten. Ik voelde tijdens de sessie daar ruimte ontstaan en na de sessie waren die klachten weg. De andere sessies vond ik het vooral heerlijk om los te laten waar ik niets meer aan had. Echt een aanrader!