Herinner jij je wie jij in wezen bent? Leef jij vanuit jouw authentieke kracht? 

Tijdens Intuïtieve Ontwikkeling maak je kennis met werkvormen die horen bij het ontwikkelen en verdiepen van jouw intuïtie.

Wanneer jij verbonden bent met jouw innerlijke stem en af kunt stemmen op jouw intuïtie, sta je stevig in het leven. Je vertrouwt op jezelf en op het leven. En laat je meestromen met alles wat het leven op jouw pad brengt. Je weet hoe te luisteren naar jezelf, naar de fluisteringen en boodschappen van het universum, waardoor jij je altijd gedragen weet.

 

Wat leer je tijdens Intuïtieve Ontwikkeling?

* je leert jezelf gronden en je leert instromen op de energie van de aarde en het universum

* je leert je bewust te worden van jouw aura en hoe je jezelf kan beschermen dmv jouw aura

* je leert je bewust te worden van jouw energieveld

* je leert energie scheiden met anderen

* je leert basisbeginselen van de chakraleer

* je leert aanwezig te zijn in jouw lichaam

 

Wanneer je je dit ( weer) hebt eigen gemaakt, is het veel makkelijker voor jou om in jouw eigen energie en in jouw lichaam te zijn. Van daaruit leef jij vanuit jouw oorspronkelijke kracht en hervind jij jouw levensvreugde. Ook zal het makkelijker zijn grenzen aan te geven, omdat je beter in staat bent te voelen wat jouw wensen en behoeften zijn en deze ook te leven. Kortom, je leert hoe je vanuit een diepe verankering in jezelf, jouw mooiste leven vorm kunt geven. 

 

Op zaterdag 5 september is er een introductieworkshop. Tijdens deze workshop komen een aantal van bovenstaande punten aan bod. 

Dit doen we dmv ademhaling, begeleide meditatie, visualisatie en oefeningen waarbij we ons hart openen en van daaruit afstemmen op wat we innerlijk weten. 

We zijn niet 3 uur online. Er is een pauze en een opdracht waar je aan werkt in je eigen ruimte.

 

In 3 uur tijd vindt er een grote verandering plaats in jouw energieveld. En na deze workshop zal jij je krachtiger en energieker voelen.

 

Kosten: deelname aan deze kost 27 euro

Wil je meedoen met deze workshop?

Geef je dan op via de link onderaan de pagina.

 

Deze workshop bied ik aan om jou kennis te laten maken met de kracht van de ontwikkeling van jouw intuïtie. 

In mijn Online Transformatietraject LIEF & LEEF ( https://www.ademcoachhoorn.nl/online-transformatietraject) en tijdens de coachingstrajecten in mijn praktijk, werk ik veel met energie en het verdiepen van het contact met jezelf. Zodat jij je weer kan herinneren wie jij was toen je hier op aarde kwam. Voordat je leerde je aan te passen aan jouw omgeving, waarbij je veel van jouw authentieke kracht bent kwijt geraakt. 

Dus mocht je meer willen leren naar aanleiding van deze workshop, neem dan ook even een kijkje bij mijn online transformatietraject. Zie de link hierboven.

 

Daarnaast start er op zaterdag 19 september een Traject Intuïtieve Ontwikkeling. Voor iedereen die zich nog verder wilt openen voor zijn/ haar innerlijke stem. Dit traject bestaat uit 5 bijeenkomsten van 4 uur ( van 10:00 - 14:00) uur op zaterdag 15 mei, zaterdag 29 mei, zaterdag 12 juni, zaterdag 26 juni en zaterdag 10 juli. 

Kosten voor dit traject zijn: 185 euro

Opgeven voor dit traject kan via de link onderaan deze pagina.

Mocht je graag meer willen weten, neem dan gerust contact met mij op. Ik sta je graag te woord. 

 

Ik ontmoet je graag! 

 

Liefs Janneke

 

Reacties van mensen die vorige keer hebben deelgenomen aan de introductieworkshop:

Het was mooi en bijzonder om te ervaren hoe gemakkelijk je kunt intappen op je intuïtie. Al met de eerste paar simpele oefeningen, om alvast 'warm te draaien', kon ik er zó in komen!

De meditatie die vervolgens werd gegeven, voelde heel krachtig! Ik voelde fysiek verandering in mijn energie. Er begon van alles te stromen.

Ik heb de workshop als zeer inspirerend ervaren. Het is fijn om direct feedback te kunnen krijgen en zeker als steuntje in de rug (ter bevestiging van je eigen intuïtie).

Ik raad deze workshop zeker aan voor iedereen die graag kennis wil maken met het ontwikkelen van je intuïtie of met het oefenen/vergroten ervan!

Leontien

 

Lieve Janneke, dank je wel voor deze bijzondere ochtend. Voor het geven van vertrouwen dat ik inderdaad mijn intuïtie mag volgen en dat als het een keer niet klopt het ook oké is. Dank je wel voor het neerzetten van een hele fijne energie en de prachtige mediatie. Dank je wel dat jij jouw hart hebt gevolgd om te voelen dat deze workshop nodig is. Het was een prachtige, leerzame ochtend !

Inge

 

Ik heb de zoom meeting van zaterdag 20 maart mogen meemaken. Dit was een zeer fijne meeting. Ik heb hier weer van geleerd en inzichten gekregen. Bedankt hiervoor Janneke, je bent een heel fijn en rustig persoon waar ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Ik wens jou heel veel succes met deze meetings. Dit was jou eerste om te oefenen vertelde jij ons. Nou, oefenen hoeft echt niet. Ik zou zeggen go for it!  Good luck xxx

Patricia