‘’verander jouw adempatroon, en jouw leven verandert’’

Ademen is onlosmakelijk verbonden met emotie. Wanneer we iets niet willen voelen, is het eerste wat we doen onze adem inhouden. Soms is dit een moment, soms wanneer we heftige emoties ondergaan, kan het zijn dat we onze adem voor langere tijd vastzetten.
Door alles wat we meemaken, ontwikkelt ieder van ons een eigen, uniek adempatroon. Daarin zijn blokkades opgetreden iedere keer dat we onze adem hebben ingehouden om niet te hoeven voelen. Dit kan leiden tot klachten. Fysieke klachten als vermoeidheid, pijn, slapeloosheid. Maar ook mentale klachten zoals depressiviteit, paniekaanvallen, fobieën en stress en burn-out klachten.
In een ademsessie breng ik je terug naar je oorspronkelijke ademhaling. Hierdoor worden blokkades opgeheven. Daar waar je ooit je adem inhield, ga je nu doorheen ademen. Het kan zijn dat je in een ademsessie oude emoties tegenkomt. Door hier doorheen te ademen, transformeer je deze emotie naar een hogere trilling in je lichaam. Hoe hoger de trilling van een emotie, hoe fijner deze voelt. Oude verhalen en patronen worden losgelaten en getransformeerd naar nieuwe energie en kracht. Na een ademsessie zijn deze energie en deze kracht direct goed voelbaar. Een ademsessie is een zeer effectieve heling voor lichaam en geest!

 

Mogelijkheden AdemCoaching

 

Individuele sessie:

Tijdens een individuele ademsessie ontvang je van mij 1 op 1 begeleiding. We starten de eerste keer met een intake en we formuleren samen een doelstelling.

Daarna begeleid ik je op jouw reis en help ik je loslaten wat jou niet meer dient. 

Na een eerste sessie bespreken we hoe het voor je was en bespreken we of je graag terug wilt komen en zal ik een inschatting maken van het aantal sessies die je nodig zal hebben om jouw doel te kunnen behalen. 

 

Transformatietraject:

Loop je vast in herhalende patronen en pijnlijke situaties? Met mentale, fysieke en emotionele klachten tot gevolg? 

In een transformatietraject gaan we jouw patronen die jou niet meer dienen, transformeren naar een nieuwe programmering waardoor jij nu jouw kracht en jouw ware authenticiteit kan gaan leven. 

In dit traject starten we met een intake van een uur. Naar aanleiding van de intake, stel ik een voor jouw passend traject samen. Daarna volgen er 5 sessies van 2 uur. We werken in deze sessies met adem, healing, meditatie en visualisatie en verschillende inzicht- en bewustwordingsoefeningen. 

 

Ademcirkel

Tijdens een ademcirkel onderga jij jouw ademsessie samen met anderen in een groep. Voordeel hiervan is dat je vaak sneller in het proces wordt meegenomen door de kracht van de groep. Voordat we de ademsessie ondergaan, word je meegenomen in een mooie geleide meditatie, waarin je je bewust kunt worden van jouw wens en jouw doel. Hierna kun je voor jezelf een intentie en doel opstellen die je meeneemt in de ademsessie. 

 

Adem en Dans Workshop

Dansen is een unieke manier om in je lichaam te komen en automatisch gaat tijdens de dans de ademhaling meer naar de onderbuik. Wanneer je heerlijk gedanst hebt, goed bewust bent van je lichaam en een beetje vermoeid, heb je de ideale omstandigheden gecreëerd om een mooie ademreis te maken. Ook deze workshop vindt in groepsverband plaats.